Hønseeggproduksjon har en lang og fascinerende historie som går tilbake til antikken. I oldtiden ble høner holdt av både økonomiske og religiøse grunner, men det var først i midten av...
Archives: Blog
Ved å se på stempelet på egget ditt, er det mulig å finne produsenten av egget ditt. Som på bilden neden, produsentkoden 60008933 er Skjetlein videregående skole. I Norge produseres det...
Egg holder seg i opptil fem uker hvis de oppbevares riktig. Det er viktig å huske på å oppbevare eggene i kjøleskapet og å sjekke utløpsdatoen på pakken før du bruker dem. Hvis du er i tvil...
Eggpriser er noe som endres ofte. Prisen på egg varierer avhengig av mange faktorer, slik som kostnadene ved å produsere egg, lokale markedsforhold, og etterspørselen etter egg. Prisen kan også...
Det å lage mat uten egg er ikke noe problem. Det finnes flere grunner til at man kan ønske å ikke bruke egg i en oppskrift: Allergi eller intoleranse: Noen mennesker er allergiske mot egg,...
Den beste supermaten har vi faktiskt tilgang på året runt. Egg er en utmerket kilde til protein, vitaminer og mineraler, og de kan være en god tilskudd i et sunt kosthold. Men hvordan kan du få...